модни тенденции


Световни модни тенденции за прически за различните сезони.

Модни тенденции пролет - лято 2013

През сезон пролет–лято – 2013 остава актуална късата прическа в най-различни варианти.
Характерното при средно дългите и дългите коси е: ниски кокове, плитки, рошави къдрици и конски опашки, които могат да изглеждат небрежно.
За да сте модерни през тази година, цветът на косата не трябва да е само един. Основен акцент ще е колорирането на косата в преливащи се цветове.
Актуално при мъжките прически е обемна горна част, като странично косата е къса. Горната част може да се оформи по различни начини. Хит са буйните къдрици.

Модни тенденции есен - зима 2012 - 2013

Вижте новите модни тенденции в прическите през идващия есенно-имен сезон.

През новия есенно-зимен сезон ще е модерно почти всичко – лъскави прави коси, конски опашки, стилни гладки кокове, както и кокове, изглеждащи небрежно, всякакви плитки и прически със сплетени или прибрани коси, меки романтични къдрици, прически с обем, ретро прически и различни бретони.

За мъжките прически продължава тенденцията от миналия сезон – скъсени на тила и около ушите и обемни в горната част.

Модни тенденции - лято 2012

Акцентът това лято: косите изглеждат естествено – и като прически, и като цветове. Обемни, ефирни и вълнисти са както късите, така и дългите коси.

Актуални са конските опашки – високи или ниски, така лесни и практични за горещите летни месеци.

Цветовете на лято – 2012 са традиционни, натурални – руси, кафяви, червеникави и черни, като нюансите са топли и най-важното – изглеждат естествено.

При мъжките прически са актуални силно скъсените на тила и обемни в горната част коси.

Ключови думи: