лято


Съвети за летни грижи за косата и модни тенденции за летни прически.

Модни тенденции пролет - лято 2013

През сезон пролет–лято – 2013 остава актуална късата прическа в най-различни варианти.
Характерното при средно дългите и дългите коси е: ниски кокове, плитки, рошави къдрици и конски опашки, които могат да изглеждат небрежно.
За да сте модерни през тази година, цветът на косата не трябва да е само един. Основен акцент ще е колорирането на косата в преливащи се цветове.
Актуално при мъжките прически е обемна горна част, като странично косата е къса. Горната част може да се оформи по различни начини. Хит са буйните къдрици.

Слънцезащита и грижи за косата през лятото

Съвети за слънцезащита и грижи за косата през лятото.

През летните месеци косата, също както и кожата, е подложена на агресивното влияние на слънчевите лъчи, солената морска вода и хлорираната вода в басейните. Като резултат тя се изтощава, обезцветява, губи блясъка си, а понякога и цъфти. Затова е нужно да се положат грижи за нея – да се предпази и подхрани.

Модни тенденции - лято 2012

Акцентът това лято: косите изглеждат естествено – и като прически, и като цветове. Обемни, ефирни и вълнисти са както късите, така и дългите коси.

Актуални са конските опашки – високи или ниски, така лесни и практични за горещите летни месеци.

Цветовете на лято – 2012 са традиционни, натурални – руси, кафяви, червеникави и черни, като нюансите са топли и най-важното – изглеждат естествено.

При мъжките прически са актуални силно скъсените на тила и обемни в горната част коси.

Ключови думи: